lördag 18 juni 2011

Jag är fri... Så säg efter mig

Den här bilden och texten finns i författaren och tillika intelektuelle turkiske feminist-aktivisten Meltem Arikans blogg. En bild och text som säger mycket, om den samtid vi alla lever i.

1 kommentar:

 1. Gå till arbetet, Jag får inte några jobb längre är fas3 och alla idioter tror jag vill jobba gratis eller betala för att få jobb Jag skall Vomera på deras Gravar..
  När jag skickar mina barn till skolan skall de få lära sig hyfs och vett det fick jag lära mig att det var fult att mobba andra.. Vara normal Nä tack om vara normal är att bete sig som Tex Gw-Buske eller Herr benikemask Renfeldh.. Tack men då är jag alltid hellre onormal.
  Titta på tv och följ in i våra spår och vi skall leda er på fel väg.. Spara alla pengar till gamla dagar så Stat och Banker kan ta dem om du råkar vara Innnaktiv 6månader och inte se på kontot Skrämmande Ja men Bankerna hävdar att de får ta dina pengar BULLSHIT!!!

  Lyd Lagen annars Fängslar vi dig Vilken Lag den om att EU och Nato skall få kalla oss Terrorister om vi inte bugar under dem ?

  Säg efter

  Mig JAG ÄR FRI!!!

  JAG ÄR FRI!!!

  JAG ÄR FRI!!!

  Inte är du fri när du inte längre kan köpa en Pizza utan att de skall PUNG-SLÅ DIG ELLER SPÅRA de vet alltid var du är och vad du gör tro inget annat.....

  Är anonym för jag surfar alltid fritt ...Ha Ha Ha Ha!!!

  SvaraRadera