onsdag 5 januari 2011

Namninsamling för Liberaldemokraterna

Glöm inte bort att upprätthålla vår namninsamling, för att bilda ett nytt parti. Ladda hem vårt dokument för registrering av partinamn och partibetäckning [PDF]. Den blanketten används för namninsamlingen, där ska namn, adress, bokföringskommun och personnummer anges. Giltig åldersgräns är från det år personen blir myndig, under det kommande valåret (2014). Alltså den person som fyller 18:år 2014, får skriva under dokumentet. Dokumentet är inte en ansökan om medlemskap, det anger enbart att personen anser och håller med oss om, att det behövs ett parti som det vi vill grunda. Svårare än så är det inte.

Vi som kör den här uppmaningen och stafetten: Amanda Brihed, Niklas Starow, Torbjörn Jerlerup, Hanna Söderström, Carl Johan Rehbinder.

Sverige är i stort behov av ett nytt och riktigt liberalt parti, när det nu saknas ett i riksdagen. Då är vi ett antal personer, vilka kom överens om att ett sådant behövs. Namnet och hemsidan är (L)iberaldemokraterna. Vil du även gå med och engagera dig i den nya rörelsen, går även det bra [LÄNK]. Hoppas att den här lilla kampanjen lyckas, både för dig som redan är engagerad och för dig som läser detta och kan tänkas stödja oss.

Ping: Intressant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar